Marilyn_Presley

Geplaatst op maandag 29 mei 2023 @ 20:21 , 36 keer bekeken

Wat kan ik allemaal vertellen over Wilma, behalve het feit dat er bijna niemand is die haar niet kent op Clubs, ze altijd met evenveel zin en dankbaarheid haar clubjes runt en met geen enkele tegenzin in de weer is om het goede van Clubs te promoten?

Wilma is een steunpilaar, een clupper in hart en nieren en met een gebied van interesses dat zo groot is als de oppervlakte van Groenland. En alles gebeurt met liefde, met passie, met kennis en zeker ook met een gevoel voor idealen. Zulke kanjers zijn niet vanzelfsprekend, ze hangen niet rijp aan een boom waar iedereen ze kan plukken... daarom sta ik graag stil bij haar clupperschap.

Het is niet makkelijk om in deze tekst een weergave te bieden van Wilmas activiteiten. Muziek en film lopen als een rode draad door haar interessegebied, maar vlak ook sport, kunst, humor en de zorgen over onze planeet niet uit. Een van de grootste en nog steeds meest actieve clubs, Het Clubs Dagblad, heeft zij onder haar hoede. Haar grootste idolen vinden allemaal hun weg naar Clubs, zoals de onvergetelijke Elvis, Roy Orbison, Marilyn Monroe, S10, Nick Schilder, Mario Veltman, Charlie Chaplin, Rico Verhoeven, Björk, Anouk, Gershwin en Adele.

En wat te denken van Catweazle, The Flintstones, Pride, Shakespeare en in het bijzonder Greta Thunberg, een strijdlustige jongedame die dezelfde vrees voor de verpesting van het klimaat heeft als Wilma? Haar eigen stad heeft zelfs een club, ze is gek op Oranje en noemt zichzelf een trots Trekkie en Max Verstappen-fanaat. Ook beheert ze de oudste club van Clubs: The Muppet Show. Ik zei toch dat het moeilijk was om een weergave van al haar passies weer te geven?

We naderen juni en de hele maand is Wilma onze clupper van de maand. Ik denk niet dat mensen dat niet kunnen waarderen. Ga zo door Wilma, we kunnen niet zonder je!


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: